NEWS ALL

Update modu k příležitosti návratu bývalých šampionů ligy

napsal PP_GDPR - 08.06.2016 - 22:34

Rádi bychom oficiálně oznámili návrat do ligy bývalých šampionů ligy - J. Syrovatského a L. Droppana. Dále bychom také rádi přivítali v naší lize VELKÉ osobnosti virtuální formulové scény v ČR a to závodníky slavné VirtualGP - Karla Baška a Jana Sýkoru! Pro poslední dva závody se tak naprosto změnila dynamika v lize a o nový náboj je postaráno. Nový nebo chcete-li staronový jezdci si budou chtít zvednout sebevědomí před další sezonou a hlavně ukázat, že nepatří do starého železa.

Naopak stálice ČF1L i když o titulu je teměř rozhodnuto budou chtít dát těmto "vetřelcům" najevo, že doba se změnila. Bitva o druhé a hlavně třetí místo v celkové klasifikaci může být ještě zajímavější. K této příležitosti jsme vydali UPDATE MODU 16.63,v kterém jsou zahrnuti nový jezdci, ale nejen oni.

Představení nových (či staronových) jezdců na ČF1L

Jiří Syrovatský - 28 - Haas F1 TEAM


Jelikož je Jirka stále ještě úřadující mistr ligy tak ho nemá cenu zdlouhavě představovat! O jeho jezdeckých schopnostech není třeba pochybovat a stačí si přečíst statistiky z minulé sezony: 221Bodů, 7 Vítězství, 10 Pole positions (Rekord ligy), 4 Nejrychlejší kola. Dokáže tohoto jezdce někdo porazit? Bude mít i po svém návratu do ligy motivaci a hlad po vítězství? Má 2 tituly ČF1L, přidá v další sezoně i třetí? V posledních dvou závodech ho uvidíme v týmu Haas po boku svého loňského kolegy z Ferrari. Ale za koho bude zavodit příští sezonu a kdo bude jeho kolega? Na tyto otázky odpoví až čas.


Lukáš Droppan - 84 - Red Bull Racing


Lukáš Droppan je legenda ligy. Tento jezdec odešel z ligy po sezoně 2013/1 a tak si jeho výkony pamatuje jen hrstka závodníků. Tato hrstka ale moc dobře ví s kým má tu čest! Jeden z nejlepších závodníku v historii ligy je zpět, hladový po úspěchu a připravený přidat další titul do své sbírky. Svoji extratřídu ukázal už v treninku kdy dominuje časem 1:13,354s. Lukáš se vrátil ve velkém stylu nejen svými jezdeckými schopnostmi, ale také se hned vrhnul do práce na webu a dal mu nový kabát. Lukáš zatím podepsal do konce sezony týmu RedBull, hned se pustil do práce a předělal skiny tomuto týmu! NOVÝ REDBULL JE V TOMTO UPDATU a vypadá naprosto fantasticky! Ale hlavní otazka zní: Za koho bude Lukáš zavodit příští sezonu? A bude dostatečně dobrý i v závodním režimu? Zvladně proměnlivé počasí?

Karel Baško - 53 - Scuderia Toro Rosso


Karel Baško je velmi známý závodník v celé komunitě online závodů v ČR. Tento jezdec se u nás učastnil naposledy sezony 2014/1 a dokázal dojet 3x na stupních vítězů. Také se účastnil doprovodné serie F1 1994 a proháněl v závodech i suveréna této serie Z. Zvěřinu. O jeho schopnostech není třeba psát více. už jen to, že se probojoval a je stálým jezdce VGP mluví za vše! Doufáme, že Karel se bude účasnit i další sezony, ale to ukáže až čas.


Jan Sýkora - 57 - Sahara Force India


Jan je úplný nováček v CF1L! Také on je závodníkem účastnícím se VGP serie a již v prvním závodě v Kanadě B ukázal své schopnosti. V rFactoru je úplný nováček, takže si od něj stáj Force India zatím slibuje, že se bude v těchto dvou závodech hlavně učit, ale potenciál má skoro neomezený! Doufáme, že rozvoj tohoto jezdce uvidíme v příští sezoně!

Změny v UPDATU kromě jezdců

Poslední dva týmy dostaly vylepšené textury a po jejich rescalování se mi povedlo o hodně zvýšit kvalitu textur ve hře a POZOR byla zachována velikost textur! Jsem rád, že mohu oznámit, že každý tým má nyní texturu vyladěnou a na maximálná rozlišení co to jde, ale zároveň jsem zachoval politiku ligy a nezvýšil velikost v MB! To znamená, že nebyl zvýšen nárok na vaše PC! Poslední týmy, které měly "špatné" textury byli Force India a Mercedes.

Vím, že většina moc netuší očem píši tak předkládám obrázek kde uvidíte rozdíl v kvalitě textury.


Nová textura je vlevo a stará vpravo

Dále se změnil skin u Force Indie, Haas dostal upravené zadní křídlo a již zmíněný nový skin pro celý tým REDBULL od L. Droppana!

Stahnout ho můžete na tomto linku: ČF1L 2016 verze 16.63

TENTO UPDATE JE NEPOVINNÝ!!!

komentáře

Komentáre

Seřadit: Sort descending   
Avatar
Také se přidávám k uvítání nejen starých šampiónů.
Děkuji Petrovi za aktualizaci vozů, vypadají perfektně a také za tohle představní nových jezdců. Vypadá to, že na podzim budu rád za nějakou tu bednu v jednotlivých závodech, ale vítám to a beru to jako výzvu.

Jen mi ve výčtu nových jezdců chybí Jan Frajbiš , tak se ptám, zda i on bude s námi jezdit? Díval jsem se na jeho statistiky v jiné soutěži a vypadá to, že to taky není žádné ořezávátko a určitě by i on výrazně zvýšil konkurenci :-)

A taky bych zde chtěl požádat všechny jezdce, aby si zkontrolovali, zda mají před update módu 16.63, byť je nepovinný, nainstalovanou základní verzi 16.62. Pokud máte některou starší, může to u některých stájí způsobit, konflikt o místo v garáži. Pokud jste tak neučinili, tak si prosím, zaktualizujte mód na verzi 16.62 a následně přidejte update 16.63, pokud možno v tomhle pořadí.

Také u posledních dvou tratí jarní sezóny jsem ještě objevil nějaké nedostatky, které by mohli zásadně znepříjemnit závod, tak si také prosím nainstalujte balíček tratí pro Montreal a Spielberg. Jen pro info, ve Spielbergu byla např. jedna cedule s ukazatelem vzdálenosti položená na trávě těsně u trati a měla špatně nastavenou kontaktní charakteristiku, prostě chovala se jako by tam stál panel. Takže při nárazu do ní by pro dotyčného nejspíš skončil závod a bylo tam ještě pár takových "drobností". Z tohoto důvodu nebylo zbytí a musel jsem vydat update, takže to doufám pochopíte.
09.06.2016 - 08:57
0 0
Avatar
Tak tak, počítám s tím, že se přidám, už trénuju, ale kvůli posunu závodu na pondělí si Kanadu nedám. Doufám, že v Rakousku to už vyjde, slíbil jsem Karlovi Baškovi, že si spolu zazávodíme a pak se rozhodnu, zda bych se přidal na celou další sezónu.
11.06.2016 - 23:00
1 0
#3 od PP_GDPR
quote
Avatar
čti více Jan Frajbiš napsáno:


Omlouvam se ti Honzo, ze jsem te vynechal z predstaveni. Ale po tvem prihlaseni o tobe nebylo jak na strankach tak na serveru ani vidu ani slechu... ostatni kluci posilali helmy a monoposty, testovali a u tebe to vypadalo, ze jsi ztratil zajem unhappy Jeste jednou se omlouvam... Pred VC Rakouska to napravim... mohli by jsme udelat nejaky rozhovor. Prece jen jezdec ktery v primem souboji porazi L. Droppana si to zaslouzi smiling

A v Kanade po 20kolech pod 1:13,8s palec

No bude to pristi sezonu fakt sila pokud se vsichni pridaji. smiling Tak 12-14 jezdcu schopnych vyhrat...
12.06.2016 - 08:41
2 0
Avatar
čti více Petr Palasek napsáno:


Bohužel dřív nebyl čas, já měl ve středu státnice a všechnu energii jsem věnoval tomu, abych je zvládnul. Ve čtvrtek jsem začal trénovat na VirtualGP a včera jsem začal jezdit Kanadu, abych projel auto a něco si vyzkoušel. Ale opravdový trénink bude až na Rakousko.
12.06.2016 - 09:01
0 0
Avatar
čti více Petr Palasek napsáno:


no ak bude Honza a Lukáš jazdiť, tak vyhrať budú môcť nie 11-12, ale 1-2 jazdci amused ale je to super, že sa pridali
12.06.2016 - 21:32
0 0
Tvůj komentář
Jméno:
E-Mail:
Domovská stránka:
IP: 18.223.111.48
Nastavení: • HTML je VYPNUTÉ • BBCode je ZAPNUTÝ • Smajlíci jsou ZAPNUTI

Předzávodní info

Další závody

.: 21.4. 20:00 VC Číny, 42 kol
.: 28.4. 20:00 Sprint SauArabie 13, 19 kol
.: 5.5. 19:00 VC Saudské Arabie, 38 kol
.: 12.5. 20:00 Sprint Imola 17, 24 kol
.: 19.5. 20:00 VC Imoly, 47 kol
.: 26.5. 20:00 Sprint Monako 20, 29 kol
.: 2.6. 20:00 VC Monaka, 58 kol

Shoutbox


Anketa

anketa není aktivní

ukázat ankety

Teamspeak




Akce partnerů

Sponzoři

Pepa_MOTOLevne-okapy.cz